Brasserie Briljant

"Even bijkletsen in de Brasserie"

Brasserie Briljant! is dé plek in de wijk Zuidbroek waar eten, drinken en ontmoeten centraal staat. Onze brasserie heeft een rustige en gastvrije uitstraling waar de professionele open keuken meteen in het oog springt. Binnen de brasserie werken naast professionals ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt die opgeleid worden binnen het vakgebied horeca.

Onze brasserie heeft een prachtig terras, ruim opgezet met loungebanken. Het restaurantgedeelte van Brasserie Briljant! bestaat uit 50 zitplaatsen en beschikt eveneens over meerdere loungebanken.

Naast het genieten van onze heerlijke lunch- en dinergerechten zijn er nog veel meer mogelijkheden bij Brasserie Briljant! Zo kunt u genieten van een kopje koffie met zelfgemaakt (seizoens)gebak, een huisgemaakte High Tea, uw verjaardag of kinderfeestje vieren, uw bedrijvenborrel laten organiseren, met uw zakenpartners lunchen, brunchen of dineren. Tevens is er de mogelijkheid buffetten te reserveren en uw broodjes of warme gerechten mee te nemen. De kracht van onze brasserie is dat wij graag inspelen op de wensen van onze gasten. Uw wens is onze uitdaging! 

Bekijk hier de website van de Brasserie

Reserveren kan via (055) 526 62 20