Wonen

In het Kristal kunt u zorgeloos wonen en blijven wonen. De appartementen zijn ruim en voorzien van balkon of dakterras. De grote badkamer is toegankelijk vanuit de grootste slaapkamer en er is een tweede (bezoekers)toilet. Verder vindt u in het Kristal een zwembad, sporthal, een prachtige brasserie en ook zorgvoorzieningen zijn aanwezig. Kortom, alles is binnen handbereik.

Altijd hulp in de buurt

Bent u al wat ouder, of heeft u een zorgvraag, dan zijn de appartementen in het Kristal zeer geschikt voor u. Vanuit het buurtteam van KleinGeluk kunt u zorg op maat krijgen. Of het nu gaat om hulp bij steunkousen, hulp bij douchen, een nuttige dagbesteding of hulp bij de aanvraag van een zorgindicatie.

Comfort en veiligheid

Qua comfort en veiligheid hoeft het u aan niets te ontbreken. Met een videofoon kunt u direct kunt zien wie er aanbelt. Het elektronisch slot kan, in overleg met u, dusdanig worden geprogrammeerd dat bijvoorbeeld een thuiszorgmedewerkster snel en gemakkelijk toegang heeft tot uw woning. Wel zo prettig in geval van nood. Daarnaast komen er diverse opties op het gebied van woonhuistechnologie, waarmee u de kwaliteit van wonen kunt verhogen.

Uitstekende isolatie

De energetische maatregelen, waaronder de uitstekende isolatie, houden uw energierekening laag.

Scootmobiels

De woningen zijn prima bereikbaar met scootmobiels, rollators of een rolstoel. Ook zijn er op iedere etage stallingsplaatsen met oplaadpunten voor scootmobiels.

Voorbeeldplattegrond

voorbeeldplattegrond

Kleinschalig wonen

Behalve 100 appartementen heeft het Kristal ook kleinschalige woningen voor ouderen met dementie. Er zijn zes groepswoningen met elk zes bewoners.

Meer informatie over Kleinschalig wonen
Nieuws uit het Kristal
Wij zitten in het Kristal
participantenparticipanten 21 mei 2015Participanten juni 2016participanten20220504