Dagbestedingslocatie het Kristal

"Goed voor elkaar"

Vrolijke kinderstemmetjes, het gerinkel van koffiekopjes, geroezemoes uit de brasserie en het gespetter van water in het zwembad: allemaal geluiden die samenkomen in het bruisende Kristal. Een centrum dat mensen laat wonen in het hart van een wijk waar iedereen elkaar spontaan tegenkomt, waar kinderen na school nog even komen binnenvallen en waar overdag en ’s avonds altijd wel wat te doen is.

Het Kristal is een unieke bron van ontmoeting en beleving voor iedereen. Een bijzonder gebouw in het hart van de nieuwe wijk Zuidbroek in Apeldoorn. Bijzonder omdat er zoveel verschillende organisaties zo intensief samenwerken. Maar het Kristal is ook bijzonder omdat er 100 woningen zijn en een groot aantal zorgvoorzieningen. Hier kunnen mensen zorgeloos wonen en blijven wonen. Met al deze functies in één mooi en duurzaam gebouw heeft het Kristal het goed voor elkaar. 

Dagbestedingslocatie 

Het Kristal is aangewezen als dagbestedingslocatie. Apeldoorn heeft in alle wijken één of meerdere dagbestedingslocaties, waar mensen terecht kunnen voor activiteiten, ontmoeting, informatie en ondersteuning. Elke ontmoetingsplek organiseert eigen activiteiten voor buurtbewoners en voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Activiteiten

In het Kristal is altijd wat te doen. Bekijk de agenda op deze website of op de website van de ontmoetingsplekken.

Nieuwsbrief en facebookpagina

Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het Kristal? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. U kunt aan de bovenkant van deze pagina ook de eerder verstuurde nieuwsbrieven bekijken.
Ook hebben we een actieve facebookpagina! Like ons en volg ons ook via social media!   www.facebook.com/ontmoetingsplekhetkristalNieuws uit het Kristal
Wij zitten in het Kristal
participantenparticipanten 21 mei 2015Participanten juni 2016participanten20220504