Zwembad & sportzalen

Als onderdeel van het multifunctionele karakter van het Kristal zijn er ook een zwembad en sport-/gymvoorzieningen.

In het zwembad vinden met name (aangepaste) wateractiviteiten op het gebied van speciaal onderwijs plaats. Daarnaast worden er ook andere (reguliere) zwemactiviteiten georganiseerd, zoals les-, banen- en doelgroepzwemmen.Activiteiten en tarieven zwembad
AquaActief verzorgt diverse activiteiten in zwembad het Kristal. Kijk voor mee informatie over activiteiten en tarieven op www.aquaActief.nl

De sportzalen worden overdag gebruikt voor het geven van bewegingsonderwijs. ’s Avonds vinden er (georganiseerde) sportactiviteiten plaats voor de buurt en verenigingen.

Zowel het zwembad als de sporthallen worden beheerd en verhuurd door Accres. Ga naar www.acccres.nl voor meer informatie of mail naar:verhuur@accres.nl voor het reserveren van zalen of vragen hierover.

Bezoekadres zwembad:
Distelvlinderlaan 320
7323 XB Apeldoorn

Bezoekadres sportzalen:
Citroenvlinder 87
7323 RC Apeldoorn 


Aqua Party?

Vier je kinderfeestje bij AquaActief zwemschool! Kom anderhalf uur zwemmen en spelen in het Kristal. Er zijn verschillende speelmaterialen aanwezig, of speel watervoetbal met al je vrienden! Maak er een knallend feest van met speciale lichtshow en boek een DJ! Begeleiders zijn gratis. Wil je naast het zwemmen lekker genieten van een High Lemonade Party? Bekijk hieronder al onze mogelijkheden!

Reserveren van het kinderfeestje kan tijdens kantooruren via info@aquaactief.nl


Nieuws uit het Kristal
Wij zitten in het Kristal
participantenparticipanten 21 mei 2015Participanten juni 2016participanten20220504