De Passerel

Over onze organisatie 
De Passerel biedt met 470 medewerkers zorg aan bijna 1000 cliënten binnen de gemeente Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven. We bouwen verder op fundamenten van vroeger.

Samenwerking
De samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, is essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten namelijk duidelijk maken. Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan dagbesteding, woon- en werklocaties. Wij bieden onze zorg verspreid over de hele regio aan. Zowel in speciale voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra.

Onze missie 
De term samenleving is niet voor niets ontstaan. In Nederland leven we samen. Iedereen hoort erbij. Ieder mens wil binnen zijn of haar eigen mogelijkheden een volwaardig lid van de samenleving zijn. Door interactie te hebben met anderen, waardering en erkenning te krijgen, kunnen talenten en ten volste ontwikkeld en benut worden. Het lukt niet iedereen om helemaal zelfstandig in de samenleving te functioneren. De Passerel ondersteunt mensen, die dit niet geheel op eigen kracht kunnen. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een beperking. Wij zijn er trots op om dit te mogen doen! 

Ontmoetingsplek het Kristal
In samenwerking met de Zorgmensen en de Woonmensen bieden wij een gevarieerd programma in dagbesteding- en ontmoetingsactiviteiten aan in de ontmoetingsplek. Hierbij stemmen wij ons aanbod af op de vraag uit de wijk. Iedereen is welkom om aan te schuiven bij de koffieochtenden, de gezamenlijke maaltijden of bij een van onze andere activiteiten. Zie voor een overzicht van deze activiteiten onze agenda op deze website of neem een kijkje op de website www.ontmoetelkaarinapeldoorn.nl !