Zorg

Als u zorg nodig heeft, zijn de woningen in het Kristal voor u ideaal. Er is een directe verbinding tussen grootste slaapkamer en de ruime badkamer en drempels ontbreken. Op de gangen is er plek voor scootmobiels.

Ons thuiszorgteam

Heeft u zorg nodig, dan helpt het thuiszorgteam van KleinGeluk u graag. Het gaat wat ver om alle zorgdiensten te omschrijven, maar we geven graag een aantal voorbeelden. Zo kunnen de medewerkers u helpen met: douchen, wassen, aankleden, steunkousen, wondverzorging, medicijnen, dagopvang, personenalarmering, etc.Kleinschalig wonen

Bij het kleinschalig wonen voor mensen met dementie benadert het wonen zoveel mogelijk een normale thuissituatie in een huiselijke en herkenbare omgeving waarin zorg wordt geboden. Meer over kleinschalig wonen.

CIZ-indicatie

Als u een CIZ-indicatie hebt voor zorg dan kunt u bovendien met voorrang in aanmerking komen voor het Kristal.

KleinGeluk biedt zorg in verschillende wijken in Apeldoorn. En omdat zorg altijd persoonlijk is - iedereen heeft immers zijn eigen wensen - kijken we vooral naar uw persoonlijke situatie. Waar heeft u behoefte aan en waar kunnen we u het beste mee helpen? Zorg is immers nooit standaard, zorg is maatwerk. 

 
Nieuws uit het Kristal
Wij zitten in het Kristal
participantenparticipanten 21 mei 2015Participanten juni 2016participanten20220504