Kinderopvang

“Samen de wereld ontdekken bij Doomijn Kinderopvang”

Over Doomijn Kinderopvang

Doomijn staat voor een goede start, voor een vertrouwde basis en voor blije kinderen. Wij zien onze kinderopvang als een bron van groei en als een aanvulling op thuis. Een veilige omgeving die je zorgvuldig kiest om je kind te laten spelen en opgroeien met andere kinderen. En vooral een fijne plek om samen de wereld te ontdekken.

In meer dan 200 locaties en met ruim 800 medewerkers geven wij dagelijks invulling aan onze rol als partner in opvoeding. Onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, gastouders en buitenschoolse opvang vormen een waardevolle aanvulling op datgene wat kinderen thuis en op school meekrijgen. We bieden activiteiten en methodes die stimuleren en inspireren, zodat kinderen hun talenten en interesses ontdekken. We kijken en luisteren, bieden prikkels en ideeŽn, we halen de wereld dichtbij en gaan samen op ontdekking.

In Apeldoorn bieden we kinderopvang in alle wijken van Apeldoorn. In het Kristal vindt u een peuterspeelzaal/peuteropvang, kinderdagverblijf en bso, allemaal met de naam De Toermalijn.

Waarom het Kristal?
Doomijn Kinderopvang is gevestigd in het Kristal samen met basisscholen Dalton Sterrenschool De Vliegenier, PCBO De Diamant en andere kindgerichte organisaties. We werken samen en versterken elkaar waar het kan en vooral waar het onze dagen leuker maakt. Leren en groeien gaan bij ons dus ťcht hand in hand met ontdekken en plezier maken. Wat we zoal doen op een dag? Dat overleggen we met elkaar, want kinderen weten precies wat ze willen. Samen bedenken we de leukste, leerzaamste en sportiefste activiteiten.

We werken samen met verschillende partijen in onze mooie stad en het Kristal. Zo kunnen de kinderen meedoen aan bijvoorbeeld zwem- en karatelessen of muziek- en cultuurlessen. Echt voor ieder wat wils dus!

Contact
Postadres
Postbus 1046, 8001 BB Zwolle

Meer informatie
Vragen over kinderopvang? Neem contact op met onze afdeling Klantadvies van Doomijn Kinderopvang via telefoonnummer (038) 421 45 21. Liever via e-mail contact? Mail naar klantadvies@doomijn.nl. Doomijn Kinderopvang is onderdeel van Travers.