prikbord

Dagbestedingslocatie het Kristal zoekt een vrijwillige kok!

Wie zijn wij?
Dagbestedingslocatie het Kristal biedt activiteiten aan, aan buurtbewoners in de wijk. Dit zijn voornamelijk ouderen. Doordat Brasserie Briljant per 20 juli gaat sluiten zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te koken voor deze doelgroep.

Wij zoeken:
Een vrijwilliger die ervaring heeft met koken voor groepen mensen (+/ 25 mensen) en die vanaf 20 juli beschikbaar is op een aantal doordeweekse dagen tussen 10.00 en 13.00 uur om de maaltijden te koken. Extra hulp in de keuken is ook meer dan welkom. De beschikbaarheid hoeft niet de hele week te zijn. Wij zijn ook al erg blij met een aantal dagdelen. Tips en eigen inbreng voor de maaltijden zijn meer dan welkom! De boodschappen kunnen van te voren worden gehaald of op de dag zelf. Dit gaat in overleg met elkaar en de andere vrijwilligers die die dag helpen.

Wie bieden:
Een gezellige werkplek die bruist van allerlei activiteiten. Je komt in een fijn team terecht van professionals en vrijwilligers. Open communiceren en eigen inbreng vinden wij belangrijk. Er wordt regelmatig iets voor de vrijwilligers georganiseerd.

Interesse?
Heeft u interesse gekregen? Dan kunt u mailen naar: irene.flapper@de-passerel.nl of bellen naar: 06 1298 1998. Dan plannen we een afspraak in om kennis te maken met elkaar.

 

Ontmoetingsplek het Kristal

Ontmoetingsplek het Kristal

Heel gewoon

Heel gewoon

Samen lezen

Samen lezen

Het Kristal

Het Kristal

Brasserie Briljant

Brasserie Briljant

Zwemmen en sporten

Zwemmen en sporten
Nu & straks in Het Kristal

straks in het Kristal

09:00 Kluspunt
10:00 Koffieochtend
11:00 Geheugentraining
11:00 Verpleegkundig spreekuur
12:30-13:30 Een warme maaltijd
14:00 Crea bea
15:00 Jeu-de-boules

» meer informatie in de agenda

Nieuws uit het Kristal
Wij zitten in het Kristal
participantenparticipanten 21 mei 2015Participanten juni 2016participanten20171019